تاکنون 110مقاله به دبیرخانه همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید ارسال شده است

ارسال شده در تاریخ :

صلواتی در چهارمین نشست کارگروه هماهنگی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، «چهارمین نشست کارگروه هماهنگی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید»، ظهر امروز دوشنبه، 4 تیر 1403 با حضور اعضای کارگروه استانی و ستادی، در محل سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری برگزار شد. بر اساس این گزارش، عبدالله صلواتی، دبیر علمی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید، ضمن ارائه گزارش فعالیت های دبیرخانه همایش از ارسال بیش از 110 مقاله به دبیرخانه خبرداد و افزود: انتظار می رود با هماهنگی های صورت گرفته با دفتر آیسسکو و حمایت های دانشگاه های کشور برای اطلاع رسانی محورهای همایش، در این دوره از همایش استقبال خوبی از سوی علاقه مندان داخلی و خارجی صورت صورت پذیرد.
دبیر علمی دومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید در ادامه ضمن تشریح تعداد و نحوه پذیرش مهمانان بین المللی در همایش، از رایگان بودن امکان ارسال مقاله در این هماش خبرداد. عبدالله صلواتی اذعان داشت با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با نشریات علمی و پژوهشی، مقالات برتر در مجموعه ای منسجم منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت. در ادامه این نشست،
دهنوی؛ معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، ضمن ارائه گزارش فعالیت های صورت گرفته در شهرستان های استان تهران از انتشار کتابچه تبیین محورهای همایش به منظور آشنایی هرچه بیش تر علاقه مندان خبر داد و افزود: کمیته آموزشی و پژوهشی همایش برای افزایش کیفیت مقالات ارسالی بزودی دوره های آموزشی الکترونیکی طراحی و اجرا خواهد کرد که علاقه مندان می توانند با شرکت در این دوره ها نسبت به موضوعات و محورهای همایش شناخت دقیق تری داشته و مقالات ارائه نمایند. وی با تأکید بر ضرورت برگزاری پیش نشست های استانی از مکاتبات صورت گرفته با شهرداری و صداو سیما برای پوشش رسانه ای و اطلاع رسانی همایش خبر داد و افزود: نشست های علمی و ترویجی با هدف تبیین مسائل تربیتی، ایده های خلاقانه و نوآورانه پژوهشی و تشویق معلمان و مربیان به پژوهش از سوی معاونت پرورشی و فرهنگی ادارات کل آموزش و پرورش استان ها با همکاری دانشگاه فرهنگیان و سایر مراکز آموزش عالی و پژوهشگاه های ذیل آن در حال انجام است. در ادامه این نشست هر یک از اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و پیشنهادهایی را برای برگزاری مطلوب این همایش در شهریور ماه سال جاری، ارائه کردند.

فایل های مورد نیاز

• مجموعه چکیده مقالات نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید

• معرفی کتاب

• معرفی مقالات برتر

• فراخوان‌ها

• دوره‌های آموزشی و مهارتی

• پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
    طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)