نشست مشترک دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان با ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

ارسال شده در تاریخ :

در دهم تیر ۱۴۰۳ ستاد فناوری و علوم شناختی، میزبان دو دانشگاه راهبردی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان بود. در این نشست که دکتر” سید محمد مهدوی ”دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، حضور داشتند درباره آموزش و پرورش شناختی و دیگر مسائل مرتبط با علوم شناختی و آموزش و پرورش و همایش بین المللی تربیت، گفت و گو و تبادل نظر شد. عبدالله صلواتی، دبیر علمی همایش، نیز به تشریح محورها و ضرورت حمایت از این رویداد بزرگ پرداخت. در این نشست ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و دانشگاه فرهنگیان از همکاری و حمایت این همایش سخن گفتند.

فایل های مورد نیاز

• مجموعه چکیده مقالات نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید

• معرفی کتاب

• معرفی مقالات برتر

• فراخوان‌ها

• دوره‌های آموزشی و مهارتی

• پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
    طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)