استفاده از ظرفیت های داخلی و برون مرزی برای غنای همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید

ارسال شده در تاریخ :

صلواتی در سومین نشست کارگروه هماهنگی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید خبر داد:
  • به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، «سومین نشست کارگروه هماهنگی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید»، ظهر امروز یکشنبه، 20 خرداد 1403 با حضور تمامی اعضای کارگروه، در محل دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد.
  • بر اساس این گزارش، عبدالله صلواتی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دبیر علمی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سربلندی برای ملت ایران در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی دقیق و بهنگام فراخوان برگزاری همایش در کشور و فضای رسانه ای برون مرزی، بر لزوم بهره مندی از ظرفیت مراکز و دانشگاههایی که ارتباطات برون مرزی خوبی دارند از سوی دفتر همكاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه و امور بین اللمل وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد و افزود: باید از تمامی امکانات و ظرفیت های رسانه ای برای جلب مشارکت حداکثری علاقه مندان به حضور در همایش استفاده شود.
  • دبیر علمی همایش با تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی کارگروه مشترک اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از انتشار پوستر همایش به زبان های زنده دنیا خبر داد و اذعان داشت: پوستر دومین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید غیر از زبان فارسی و انگلیسی، به زبان های عربی، فرانسه و اردو طراحی شود و به زودی در معرض دید مخاطبان بین المللی قرار گیرد.
  • صلواتی افزود انتظار می رود با بسیج ظرفیت های درون سازمانی و برون مرزی شاهد برگزاری همایشی در تراز جمهوری اسلامی و دریافت مقالات علمی و پژوهشی وزینی از سوی صاحب نظران حوزه تعلیم و تربیت کشور و سایر اندیشمندان و علاقه مندان به زیست بوم جدید تربیت در همایش پیش رو باشیم.
  • عبدالله صلواتی با تشریح آمار و کیفیت مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش گفت: مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته، مقالات برگزیده علاوه بر ارائه در همایش در قالب ویژه نامه ای منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
  • وی افزود: محدودیتی برای ارسال مقالات از سوی مخاطبان و علاقه مندان وجود ندارد و همه علاقه مندان و صاحب نظران حوزه تعلیم و تربیت فارغ از آن که از طیف فرهنگیان عزیز یا اساتید فرهیخته دانشگاه باشند، امکان ارسال مقاله و شرکت در همایش بر اساس محورهای ارسالی را خواهند داشت.
  • عضو کارگروه کارگروه هماهنگی همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید و دبیر علمی همایش از برنامه ریزی برای برگزاری کارگاه های توانمند سازی علاقه مندان به فعالیت های پژوهشی خبر داد و افزود: در نظر داریم برای ارتقای سطح مقالات ارسالی و ارتقای علمی علاقه مندان به حوزه پژوهش، کارگاه هایی نظیر: کاربست هوش مصنوعی در پژوهش ؛ اخلاق پژوهشی و... به شیوه مجازی و الکترونیک برگزار کنیم.

فایل های مورد نیاز

اطلاعیه

• مجموعه چکیده مقالات نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید

• معرفی کتاب

• معرفی مقالات برتر

• فراخوان‌ها

• دوره‌های آموزشی و مهارتی

• پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
    طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)