معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به تشریح جزئیات همایش بین‌المللی تربیت در زیست‌بوم جدید در شهریور ۱۴۰۳ پرداخت.

ارسال شده در تاریخ :

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس از برگزاری دومین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی تربیت در زیست بوم جدید در شهریور ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار کرد: دومین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی تربیت در زیست بوم جدید توسط معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه شهید رجایی برگزار خواهد شد.وی با بیان اینکه سال گذشته همایش ملی تربیت برگزار شد، گفت: امسال همایش بین‌المللی تربیت برگزار خواهد شد که پیش نشست برگزار شده و در حال دریافت آثار هستیم.

بررسی نیازها، خواست ها و انتظارات تربیتی در زیست بوم جدید

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی با تأکید بر اینکه پژوهش شروع هر کاری است و لذا به این حوزه اهمیت ویژه‌ای داده شده است، افزود: همایش ملی تربیت در صدد است تا با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی دانشمندان و محققان سراسر کشور، به بررسی نیازها، خواست‌ها و انتظارات تربیتی در زیست بوم جدید بپردازد و آن را مورد رصد و تحلیل قرار دهد. وی ادامه داد: در این همایش، شیوه‌های نقش‌آفرینی مؤثر تربیتی مدیر و معلم در محیط 360 درجه مورد واکاوری قرار می‌گیرد. افزون بر آن قرار است این همایش به فرصت و تهدیدهای تربیتی در فضای مجازی بپردازد تا در نهایت بتواند در حوزه سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و مدیریت، طرحی خلاقانه و اثر بخش ترسیم کند.معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: نخستین دوره این همایش که به صورت ملی برگزار شد با اهدافی چون سیاست‌گذاری برنامه‌ریزی اثربخش تربیتی در زیست بوم جدید، واکاوی نیازها و انتظارات تربیتی در زیست بوم جدید، بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای تربیتی و همچنین جلب مشارکت کارکنان، اولیا و دانش‌آموزان در فعالیت‌های تربیتی برگزار شد. وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی تربیتی در زیست بوم جدید، فرصت‌ها و تهدیدهای تربیتی در فضای مجازی، نیازها و انتظارات تربیتی، جهانی شدن و تربیت دانش‌آموز، آینده پژوهی تربیت و شیوه‌های نقش‌آفرینی مؤثر تربیتی در مدرسه، محور های اولین همایش تربیتی را تشکیل می دادند.

نسبت میان تربیت و مسؤولیت سازمان‌ها و نهادها در قبال مقوله تربیت روشن شود

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی اظهار کرد: همایش تربیت در زیست بوم جدید در دومین سال برگزاری خود بخش بین‌المللی خود را به منظور بهره‌گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی دانشمندان و محققان سراسر دنیا به بررسی ابعاد تربیت، چالش‌ها، راهکارها، تهدیدها و فرصت‌ها به همایش اضافه کرده است. وی ادامه داد: مسؤولان برگزاری دومین دوره همایش ملی تربیت با تأکید بر دو شاخص هویت و امید بر این باورند که امید و هویت دو رکن مهم تربیت به شمار می‌روند.معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: تربیت نه در خلأ که در شبکه‌ای از روابط، متغیرات، اصول، مبانی، روش‌ها، زمینه‌ها، راهکارها، و انگاره‌ها شکل می گیرد و در راستای ارتقای کارآیی و اثربخشی نظام تربیت چاره نداریم جز آنکه در فضایی تأملی و پژوهشی و با نظر به هویت شبکه‌ای تربیت، به توصیف وضعیت موجود و شناسایی چالش‌ها، تهدیدها، فرصت‌ها و فهم نیازها و انتظارات برآییم.وی تصریح کرد: از آنجا که تربیت صرفاً مسأله‌ای فردی نیست و سازمان‌ها و اجتماعات بشری نیز در شکل‌گیری تربیت نقش بسزایی دارند، ضروری است نسبت میان تربیت و سازمان‌ها و مسؤولیت سازمان‌ها و نهادها در قبال تربیت روشن شود.

محورهای همایش

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی اظهار کرد: دومین همایش ملی و اولین همایش بین المللی تربیت در زیست بوم جدید 7 محور را برای فراخوان خود در نظر گرفته است که شامل «چالش‌های حال و آینده تربیت کودکان و نوجوانان با محوریت هویت و امید»، «نیازها و انتظارات تربیتی با محوریت هویت و امید»، «سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و مدیریت راهبردی امور تربیتی با محوریت هویت و امید»، «مدل‌ها و نظام‌های تربیتی با محوریت هویت و امید»، «نقش نهادها و سازمان‌ها در حکمرانی تربیتی با محوریت هویت و امید»، «نقش خانواده، رسانه و فضای مجازی در تربیت با محوریت هویت و امید» و «فرایندها و برنامه‌های پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان با محوریت هویت و امید» است.وی ادامه داد: علاقه‌مندان به ارسال مقاله از تاریخ 7 اسفند 1402 تا 13 مرداد 1403 می توانند مقالات خود را در سایت جشنواره بارگذاری نمایند. زمان برگزاری همایش تاریخ 25 شهریور 1403 است. به گزارش فارس، دبیرخانه جشنواره به نشانی تهران، بزرگراه بعثت، خیابان شهید بخارایی ، خیابان شهیدسمیعی مقابل درب شمالی پارک بعثت است.

فایل های مورد نیاز

• مجموعه چکیده مقالات نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید

• معرفی کتاب

• معرفی مقالات برتر

• فراخوان‌ها

• دوره‌های آموزشی و مهارتی

• پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
    طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)